نکات خانه داری – این قسمت مرغ و تخم مرغ :
1- 1- مرغ تازه به رنگ صورتی کمرنگ و گوشت آن سفت است.
2- 2- برای شناسایی تخم مرغ تازه آب نمک رقیق درست کنید و تخم مرغ را در آن رها کنید
اگر تخم مرغ در ته ظرف قرار گرفت تازه و قابل استفاده است اما اگر روی آب شناور شد تازه نیست.
3- 3- مرغ تازه را روز شنبه خرید نکنید.
4- 4- برای نیمرو درست کردن پس از شکستن تخم مرغ درب ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید.
5- 5- پس از شکستن تخم مرغ پوست آن را دور نریزید از آن به عنوان گلدان کوچک برای کاشت دانه ها استفاده کنید.
6- 6- پس از آب پز کردن تخم مرغ آب باقی مانده ظرف را پس از سرد شدن درون گلدانهایتان بریزید.
7- 7- در آب پز کردن تخم مرغ از رنگ ها استفاده کنید و پوست آن را رنگی کنید.
برای رنگ کردن آنها اگر با سبزی و چمن بجوشانید سبز می شود اگر با پوست پیاز بجوشانید پوست پیازی و اگر با چغندر یا لبو بجوشانید سرخ می شود.