چای داغِ داغ

آخرین مطالب

نکات خانه داری – این قسمت مرغ و تخم مرغ :

دوشنبه, ۲۳ آذر ۱۳۹۴، ۰۱:۵۶ ب.ظ

1-      1- مرغ تازه به رنگ صورتی کمرنگ و گوشت آن سفت است.

2-      2- برای شناسایی تخم مرغ تازه آب نمک رقیق درست کنید و تخم مرغ را در آن رها کنید

             اگر تخم مرغ در ته ظرف قرار گرفت تازه و قابل استفاده است اما اگر روی آب شناور شد تازه نیست.

3-      3- مرغ تازه را روز شنبه خرید نکنید.

4-      4- برای نیمرو درست کردن پس از شکستن تخم مرغ درب ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید.

5-      5- پس از شکستن تخم مرغ پوست آن را دور نریزید از آن به عنوان گلدان کوچک برای کاشت دانه ها استفاده کنید.

6-      6- پس از آب پز کردن تخم مرغ آب باقی مانده ظرف را پس از سرد شدن درون گلدانهایتان بریزید.

7-      7- در آب پز کردن تخم مرغ از رنگ ها استفاده کنید و پوست آن را رنگی کنید.    

         برای رنگ کردن آنها اگر با سبزی و چمن بجوشانید سبز می شود اگر با پوست پیاز بجوشانید پوست پیازی و اگر با چغندر یا لبو بجوشانید سرخ می شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">